Opinie o: Kwiaciarnia Kwiaty u Bożeny

5.00 / 5 - Opinie ( 15 )

Wyraź swoje zdanie na temat produktów lub usług. Podziel się swoją wiedzą na temat tej firmy - być może Twoja opinia ułatwi innym podjęcie właściwej decyzji.

napisz własną opinię

  • Fabian 12-06-2015
    Moim zdaniem to najlepsza Kwiaciarnia. Ślubny bukiet i bukiety dla rodziców były naprawdę wyjątkowo piękne. Zdjęcia nie oddawały ich wyglądu. Naprawdę oboje jesteśmy zachwyceni i szczerze możemy zarekomendować tę kwiaciarnię.
  • Fabian 26-05-2015
    Moim zdaniem to najlepsza Kwiaciarnia. Ślubny bukiet i bukiety dla rodziców były naprawdę wyjątkowo piękne. Zdjęcia nie oddawały ich wyglądu. Naprawdę oboje jesteśmy zachwyceni i szczerze możemy zarekomendować tę kwiaciarnię.
  • mirek 29-04-2015
    Bukiet dla żony był znakomity. Jestem pod wrażeniem. Udało mi się znaleźć w ofercie bukiet z jej ulubionych kwiatów. Rocznica ślubu była naprawdę bardzo udana. Serdecznie polecam wszystkim tę kwiaciarnię. Ma ona przystępne ceny.
  • anna 17-03-2015
    Mega kwiaciarnia! Kwiaty u Bożeny mogę zdecydowanie wszystkim polecić. Ostatnio zamawiałam tu bukiecik ślubny i jestem zachwycona. Piękny i skromny, czyli dokładnie taki jak sobie wymarzyłam. Gorąco wszystkim polecam! Kompozycje kwiatowe naprawdę śliczne.
  • Dawid 26-02-2015
    Ta kwiaciarnia jeszcze mnie nie zawiodła. Oferta jest spora a kontakt naprawdę wzorowy. Do tego ceny za tak piękne kompozycje kwiatowe naprawdę nie są wysokie. Zdecydowanie polecam wszystkim kwiaty u Bożeny.
  • Małgosia 09-12-2014
    Byłam w tej kwiaciarni i ostatnio, i to co mnie pozytywnie zaskoczyło, to przede wszystkim wysoki poziom wykonania, świeże kwiaty no i ceny, które wbrew pozorom nie są tak wysokie jak w innych kwiaciarniach w okolicy. Będę polecać znajomym!
  • kamil 25-11-2014
    Dzięki za przepiękny bukiet róż. Oświadczyny z takimi kwiatami nie mogły zostać nieprzyjęte. Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia i wystawiam pozytywny komentarz.
  • Misia 09-09-2014
    Na temat tej kwiaciarni mogę wypowiadać się w samych superlatywach. To super pomysł, ponieważ bardzo szybko mogę wybrać odpowiednią wiązankę na każdą okazję. Dodatkowo kwiaty są tu naprawdę świeże. Kupiłam tu już kilka bukietów z różnych okazji i zawsze byłam zadowolona.
  • T.K. 29-08-2014
    Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu. Kwiaciarnia U Bożeny regularnie przygotowuje naszą restaurację pod względem florystycznym. Robią to naprawdę dobrze i
  • firma 19-08-2014
    Z okazji imienin mojego szefa wszyscy w biurze składaliśmy się na kwiaty. Zamówiliśmy ładny bukiet w tej kwiaciarni. Wybór był tu naprawdę bardzo duży. Zdecydowaliśmy się na nieco egzotyczną kompozycję. Kwiaty dotarły do nas bardzo świeże i
  • Kamil 19-07-2014
    Walentynki spędzałem w pracy i nie miałem okazji zabrać mojej narzeczonej na romantyczną kolację. Kolega polecił mi tę kwiaciarnię. Kupiłem tu różę, w pięknym i oryginalnym opakowaniu. Narzeczona była naprawdę szczęśliwa, kiedy dostarczono do niej kwiat.
  • Klaudia J. 07-06-2014
    Mają ogromny wybór, atrakcyjne ceny i chętnie obsługują nowego klienta. Największy atut - świeże, zdrowe kwiaty.
  • Marika 23-05-2014
    Gorąco polecam wszystkim tę kwiaciarnię. Z jej usług korzystałem już kilka razy. Kwiaty są zawsze świeże i długo stoją w wazonie. Dodatkowo ceny są również bardzo przystępne. Transport jest bardzo szybki.
  • Justyna Kozłowska 02-05-2014
    Skorzystałam z internetowej kwiaciarni. Zamówiłam bukiet i poprosiłam o wysłanie go pod wskazany adres dla bliskiej mi osoby. Kwiaty dotarły w wyznaczonym terminie. Bukiet zgadzał się z tym przedstawionym na stronie.
  • KAROLINA 24-03-2014
    Jestem bardzo zadowolona z kwiatów kupionych w tej kwiaciarni. Zawsze świeże, prawdziwie pachnące, w dobrej cenie. Obsługa profesjonalna, na wysokim poziomie.

Poleć znajomym

Dodaj / edytuj

podaj informacje o swojej firmie !

Lokalizacja

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2005-2017 Info House Sp. z o.o.